Fra ild til aske

 Selv hvis Aske virkelig var til fyre, ændrede det ikke på det faktum at jeg ikke var. Selv hvis Aske havde været en pige, var han langt uden for min liga.

Aske havde venner, et socialt liv,  og brugte sikkert ikke sin fritid på at tænke sig selv halvt ihjel eller plage sig selv med ting der ikke var relevante.

Aske var optimistisk og populær.

Jeg var … det modsatte.

16-årige Anthony lader til at have styr på det hele.  Lige indtil Aske dukker op. Anthony gør hvad han kan for at holde ham på afstand, men kække bemærkninger og en hård facade er ikke nok til at skubbe Aske væk, og langsomt bliver Anthony tvunget til at tage stilling til sine følelser.


Anmeldelser

@bogens_liv

Det er hårde emner at tage op, men det er gjort til perfektion. […] Dette er Cecilie Birkshøjs debutroman og jeg glæder mig meget til, at læse mere af hende i fremtiden. Jeg er sikker på, at hun vil kunne hjælpe mange unge med denne bog!

@thatgeekybookworm

Er det muligt at en bog kan rive ens hjerte ud af brystet for at stampe på det og sætte det tilbage igen? For det har den her bog gjort! Jeg kunne ikke lægge den fra mig igen.

@gryffindorshelves

Da jeg vendte sidste side i ‘Fra ild til aske’ i går aftes gav jeg bogen et langt kram. Jeg havde nemlig sådan brug for at give de to hovedpersoner, Anthony og Aske, noget omsorg og kærlighed. Jeg kom virkelig til at holde af dem på de 303 sider, og jeg følte mig slet ikke klar til at lade dem gå.

@pernullibooks

Tony og Aske har taget bulldozer vejen og mejet sig vej ind i mit hjerte.
Man kommer hele følelsesregisteret igennem når man læser denne bog, på den bedst tænkelige måde!
Jeg kan ikke andet end at anbefale den!

Der fremkaldes både grin, tårer og eftertanke, når den forvirrende kærlighed og de svære følelser behandles i funklende debutroman.

Litteratursiden.dk

%d bloggers like this: