Udgivelser

Grey crows

Der findes ikke lykkelige slutninger – 5. november 2021

19-årige Lucas er efterhånden vant til at intet går efter planen, så da han starter i 2. g på et nyt gymnasium, er forventningerne lave. Lige indtil han møder Astrid som repræsenterer alt det Lucas ikke selv er. Draget af hans hudløse ærlighed og triste øjne hvirvles Astrid ind i en verden hvor loyalitet står over loven og konflikter løses med vold.

Mod alle odds opstår et særligt bånd mellem dem. Men når modsætninger mødes, findes der ikke lykkelige slutninger.

Det ingen ser

Fra ild til aske – 22. april 2020

16-årige Anthony lader til at have styr på det hele.  Lige indtil Aske dukker op. Anthony gør hvad han kan for at holde ham på afstand, men kække bemærkninger og en hård facade er ikke nok til at skubbe Aske væk, og langsomt bliver Anthony tvunget til at tage stilling til sine følelser.

Som ringe i vandet – 5. februar 2021

17-årige William har altid fået topkarakterer, så at starte i gymnasiet burde ikke være nogen sag. Han må dog erkende at forventningerne er højere end han havde forestillet sig, og presset for at opretholde sit høje gennemsnit begynder at holde ham vågen om natten. Udover det faglige kæmper han med sin spirende forelskelse i Tanja. For hvis ikke han er god nok til skolen, hvordan kan han så være god nok til hende?


%d bloggers like this: