Tidligere udgivelser

Før vi forsvinder
Novellesamling , 1. marts 2019

Hvad gør du, når verden ligger for dine fødder, men det samtidig føles, som om du kunne forsvinde hvert øjeblik?

Kan du tillade dig at fare vild, når alle andre mener, at du bør følge en bestemt retning? Er det perfekte Tinderbillede altafgørende for din selvopfattelse? Og er mindet om dit første kys lige så stærk som mindet om dit sidste?

Før vi forsvinder er en novellesamling med bidrag fra ti forfattere. Novellerne handler om at være ung og mærke livet helt tæt på – på godt og ondt.


Codex 0
Science Fiction, 10. Januar 2016

Byerne står forladte, grænserne er opløste og kampen efter magt er større end nogensinde før. Det er svært at flytte sine brikker taktisk i et spil uden regler. Endnu sværere er det at flygte, når fjenderne er over alt, og der ikke findes en målstreg. Cotes har længe søgt efter en mening med det hele, men da han pludselig får en mission, er han ikke længere sikker på, at han kan klare det. For at overleve må han give sin eneste ven fra sig. Værre bliver det, da han udvikler uventede følelser for hende, og han må træffe et valg. Codex 0 er historien om to unge efter jordens undergang i en verden hvor alle love er ophævet.


#UdenFilter
Digtsamling, 24. November 2015

24 unge forfattere har skrevet et eller flere bidrag til denne antologi. Den rummer moderne digte, der først blev vakt til live online, for senere at blive udgivet på papir, og foreviget som en mosaik af ungdommens svære valg, tanker og følelser.

%d bloggers like this: