Nyheder og opdateringer

Forside reveal! #Fraildtilaske

Jeg har længe ventet spændt på, ikke bare at se forsiden, men også til at dele den med jer. Jeg håber at i er lige så vilde med den som jeg er, for jeg kan næsten ikke få armene ned. Sæt kryds i kalenderen den 22. april, hvor min ungdomsroman udkommer hos Tellerup!

Bogforum 2019 og bogkontrakt

Når det kommer til selve Bogforum, så må jeg desværre indrømme at det var en skuffende oplevelse i år. Selve universet og formatet var som altid umådeligt fedt, men sammenlignet med tidligere år, blev jeg efterladt med at indtryk af, at der ikke rigtig var styr på tingene. På Bella Center bygger de om, hvilket …

Bogforum 2018

Som altid bliver man overvældet af en summen af bogglade mennesker i alle aldre, når man træder ind af dørene til Bella Center. Stemningen starter allerede så småt i bussen, for det er tydeligt at høre på den ivrige bogsnak i hjørnerne, at vi alle har samme destination. Igen i år var der lagt op …