Nyheder og opdateringer

Young-Adults og modent sprog

Folk kommenterer ofte på mit sprog. Både på skrift og i tale. Jeg får at vide, jeg lyder voksen, hvis ikke ligefrem gammeldags. I sådan en grad at flere undervisere gennem tiden har undret sig over, hvor jeg får det fra. Det er let at skyde skylden på de mange fagbøger, jeg kværnede igennem allerede…

Forside reveal! #Fraildtilaske

Jeg har længe ventet spændt på, ikke bare at se forsiden, men også til at dele den med jer. Jeg håber at i er lige så vilde med den som jeg er, for jeg kan næsten ikke få armene ned. Sæt kryds i kalenderen den 22. april, hvor min ungdomsroman udkommer hos Tellerup!

Bogforum 2019 og bogkontrakt

Når det kommer til selve Bogforum, så må jeg desværre indrømme at det var en skuffende oplevelse i år. Selve universet og formatet var som altid umådeligt fedt, men sammenlignet med tidligere år, blev jeg efterladt med at indtryk af, at der ikke rigtig var styr på tingene. På Bella Center bygger de om, hvilket…

%d bloggers like this: