Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding

bridget-jones-baby-book-glamour-25aug16-pr_b_720x1080Vi kender hende. Vi elsker hende. Vigtigst af alt, så elsker vi at grine af hende. For mere end noget andet, så er den skønne Bridget Jones helt nede på jorden og hjertevarmende menneskelig. Brigdet Jones’ Baby er ingen undtagelse i serien om hendes humoristiske eventyr.

Vi elsker alle sammen Darcy og ikke mindst Cleaver og i gennem årene har vi alle sammen fået en favorit uanset, hvem det så viser sig at være. Jeg har været så heldig at få et eksemplar af bogen af LOVEBOOKS, og hvor jeg dog har grint mig vej igennem hver eneste side.

For selvom de fleste efterhånden har set filmen, læst bogen eller måske bare er stødt på noget uheldigt på nettet, så har jeg ikke lyst til at afsløre for meget. Det gør det dog svært at fortælle om bogens handling uden af afsløre for meget. På nuværende tidspunkt i sit liv har Jones dog et behov for at slå sig ned og falde til ro lige som alle sine venner og veninder. Som alt andet går det ikke helt som planlagt for hende, og hun bliver gravid efter to one night stands på ganske kort tid, men uden nogen idé om hvem der er faren. Herfra bliver vi taget med på en storslået rejse i hjernen på en gravid kvinde. En gravid Bridget Jones, hvilket er dømt til at gå galt.

En humoristisk læseoplevelse som jeg varmt vil anbefale alle, som mangler noget let læseligt underholdning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: