Arbejdspladsen

Når det er tid til at koncentrere sig, så er det vigtigt at vide, hvilke omgivelser der virker bedst for dig og dit behov. Nogle trives bedst i offentligheden, hvor myldret af stemmer og sanseindtryk virker inspirerende. Andre finder dette forstyrrende og koncentrerer sig bedre i rolige og velkendte miljøer.

Den offentlige
For nogle findes der intet bedre end livets summen og duften af kaffe. Måske sidder der en fremmed i hjørnet, som bare skriger efter at få fortalt sin historie? Hvis man ikke har problemer med at koncentrere sig, så er det ganske givende at befinde sig bland andre mennesker. Sætter man sig på en café, så er der uendelige mængder af kaffe og snacks tilgængeligt. Har man brug for knap så meget liv, så er biblioteket også altid en mulighed, som man ikke må glemme. Langt de fleste biblioteker har i dag borde, stole og sofaer som man kan slå sig ned ved. Oftest i nærheden af en stikkontakt.

Det professionelle
Mange har det bedst med tydeligt at kunne skelne arbejde fra fritid. Den letteste måde at gøre det på er ved at arbejde fra et skrivebord, og overlade facebook-sessionerne til sofaen. På denne måde ved din krop hvornår det er okay at slappe af og hvornår der skal arbejdes. Denne tydelige grænse sætter gang i motivationen for mange, da man selvfølgelig stræber efter at blive færdig og kaste sig ned i sengen med en film.

Det hyggelige
Den tredje gruppe har det bedst med at sidde utrolig komfortabelt i en blød stol, med en kop varm kakao i den ene hånd og computeren i den anden. Grænsen mellem skrivningen og det obligatoriske reblog på tumblr er til tider sløret, men så længe man sidder godt og har det behageligt er det vel ikke så slemt i sidste ende. Et særligt hyggehjørne sætter stemningen og hvis musikken køre lavt i baggrunden, så strømmer inspirationen. Det eneste problem ved at arbejde på denne måde er, at det er forfærdelig let at falde i en fælde af overspringshandlinger.

Hvordan arbejder du? Og hvordan arbejder du bedst? For de ting er ikke altid forenlige, og gamle vaner er svære at bryde, selvom man har hjertet på det rette sted.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: