Readathon Oktober 2016 – Hour 7

skaermbillede-2016-10-22-kl-20-05-37

Aftensmad, kage og 100 sider senere er jeg stadig i gang og i godt humør. Kortere pauser og snacks gør en hel del for motivationen, men ikke dets tro mindre så nyder jeg readathonet so far. Billedet ovenfor er af min nuværende status. Kage og bøger. Ikke helt dårligt, vel?

Jeg håber at i andre stadig er godt i gang eller blot har nået det i ville. Det er i disse timer at det gælder om at holde ved, da det er let at give efter for en film eller en tur på hovedet i seng.

her bliver deltagere udfordret til at fortælle om et af deres “bookish memories,” for at få en mindre pause. Mit bedste minde med bøger må være en dag, hvor jeg sad med en chokokaffe fra Baresso på boghandlerens gulv og læste bagsider sammen med min mor. Vi gik derfra med en ordentlig stak bøger, men det bedste af det hele var at vi sad der så længe, at personalet spurgte ind til vores læsevaner. Det var en utrolig hyggelig eftermiddag omgivet af bøger og kaffe!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: