Readathon Oktober 2016 – Hour 4

Her 4 timer senere har jeg læst to bøger. Begge bøger, som jeg var gået i gang med tidligere, men dog ikke to hele bøger, selvom jeg gerne ville. Så jeg kan krydse Måske en dag af Colleen Hoover af, sammen med Calendar Girl September af Audrey Carlan. Så der er i den grad fart over feltet. På nuværende tidspunkt dufter hjemmet af pommes friter, som min mor er ved at lave til en god bøf. Det er vigtigt at få noget ordentligt at spise, når man skal sidde så koncentreret så længe, hvis man spørger mig.

Nu står den på The 100: Day 21 af Kass Morgan, som jeg også tidligere er startet på. Dagen står i de ikke-færdiglæste-bøgers tegn!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: