Quiddith through the ages

9027819Intet mindre end et must-have for alle fans af Harry Potter. Denne lille håndbog sikrer at du aldrig misser en vigtig detalje i quidditch igen. Alt lige fra sportens tidlige dage til dens udbredelse og reglement. Ikke mindst også ministeriets krav for hvornår og hvor sporten spilles. Beskrivelse af finter, manøvre, koste og meget mere. Intet mindre end fantastisk, når man ikke helt kan slippe sin Harry Potter-feel.

Quidditch startede muligvis ud med at være en sport af fiktion,  men det er ikke tilfældet mere. Over alt i verden blomstrer klubberne og der har endda været verdensmesterskaber i sporten på en flyvende kost. Selvfølgelig flyver de ikke, men alligevel kan man mærke magien og suset. Jeg havde den store fornøjelse at overvære en træningskamp mellem Norge og England. På trods af naboskabet blev jeg betaget af Englændernes indlevelse og passion, og dette påvirkede da også udfaldet drastisk. 30-180 til England efter at de fangede det gyldne lyn. Den opmærksomme ved at det gyldne lyn normalt giver 150 point (oprindelse kan læses i håndbogen), men i virkeligheden er det altså blot 30 point.

Får du mulighed for at overvære en kamp så grib den. Det er intet mindre end fantastisk og med denne bog i hånden vil intet gå din næse forbi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: