Readathon – Hour 0

Så er Deweys 24h readathon October 2017 officielt skudt i gang. Undervejs vil jeg komme med små opdateringer og status meldinger, som i er velkomne til at kommentere på uanset om i selv deltager eller ej. Traditionen tro så vil jeg åbne de næste 24 timer ved at svare på nogle indledende spørgsmål.

1) What fine part of the world are you reading from today?

Jeg læser fra Odense, Fyn, Danmark til dem der ikke er så gode til geografi. Jeg har placeret mig selv solidt i sofaen med en cola i hånden og en stak bøger på bordet.

2) Which book in your stack are you most looking forward to?

Jeg glæder mig utroligt meget til at læse Fantastic Beasts and Where to Find Them manuskriptet, da jeg endnu ikke har haft tiden til at gå i gang. Da det er et manuskript tror jeg at det kommer til at gå rimelig hurtigt, men alligevel. Det er en oplevelse jeg har set frem til et stykke tid. Derudover så har jeg også Dødsvalsen af Mie Hald stående højt på listen.

3) Which snack are you most looking forward to?

Aftensmad! Der er købt ind til nachos, og den slags sætter virkelig humøret i gang. Hvis der er noget jeg elsker så er det nachos.

4) Tell us a little something about yourself!

Der er i forvejen en lang beskrivelse i Om mig sektionen på min side, så der er nok ikke så forfærdeligt meget mere at tilføje. Udover at jeg allerede er ret træt, så jeg ser frem til noget af en udfordring med at holde mig vågen!

5) If you participated in the last read-a-thon, what’s one thing you’ll do different today?

Huske at drikke vand. Jeg drak helt klart ikke nok vand sidste gang, hvilket resulterede i en forfærdelig hovedpine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: