Readathon April 2016

Så er vi for alvor i gang med denne omgang af readathon. Jeg indrømmer gerne at det er første gang, at jeg deltager i sådan et, men det gør det blot mere spændende. For ikke at spamme alt for meget, så vil updates komme løbende i dette blogindlæg.

Deltager du selv i dette readathon, så er der mulighed for at vinde Codex 0 som e-bog. Hele tre stk. er på højkant, så det er bare med at komme igang. God læselyst!

Skærmbillede 2016-04-23 kl. 14.26.29

Pre-event: Hour 0

What fine part of the world are you reading from today?
Jeg befinder mig, hvor jeg gør det meste af tiden. I Odense, Danmark.

Which book in your stack are you most looking forward to?
4 veninder serien, som jeg læste for et par år siden. Jeg husker den som fantastisk, og nu hvor den er udsolgt fra forlaget, må jeg hellere sætte pris på at jeg har dem!

Which snack are you most looking forward to?
Jeg er udstyret med en kaffemaskine og en slikpose. Det er godt nok til mig.

Tell us a little something about yourself!
Jeg har ikke engang gidet at gøre noget ud af mig selv i dag, når jeg alligevel bare skal læse.

What are you most looking forward to?
BØGER!

Update #1

Tid: 14:13
Sider læst: 100
Bog: Calendar Girl: July
Genre: Romantik

Af ren spænding startede jeg med at læse allerede klokken 12, hvilket altså forklarer, hvordan jeg allerede har læst en hel bog. Jeg har en kop kaffe ved hånden og den næste bog i rækken ligger ved min side. Dog må jeg vente et par minutter med at gå i gang, så følelserne fra den forrige bog ikke følger med mig til et andet univers.

Skærmbillede 2016-04-23 kl. 15.18.54
Update #2

Tid: 15:19
Sider læst: 43
Bog: 4 veninder: et hul i sjælen
Genre: Krimi

Jeg er ved at genfinde en gammel bogserie, der blot har samlet støv på mine hylder. Desværre er denne udgået fra forlaget har jeg senere erfaret og til min store undring er den ikke at finde på Goodreads heller. Om ikke andet er det fortsat en perle.

Update #3

Tid: 16:13
Sider læst: 59
Bog: 4 veninder: et hul i sjælen
Genre: Krimi

Det går langt bedre end forventet på nuværende tidspunkt. Jeg er halvvejs igennem min anden bog. Min kæreste kommer dog forbi om et par timer, så der går processen desværre nok i stå, men om ikke andet, så har jeg læst langt mere end jeg ellers ville have formået.

Update #4

Tid: 20:06
Sider læst: 50
Bog: 4 veninder: et farligt kys
Genre: Krimi

Efter en kort pause og en pizza, så er det igang igen. Jeg er nu gået igang med min tredje bog. Denne gang er jeg dog ikke alene. Det er altid sjovere at læse, når man er sammen med andre, der giver en ro til at leve sig ind i universet, men passer på dig imens du drømmer.

Skærmbillede 2016-04-23 kl. 21.22.18

Update #5

Tid: 21:49
Sider læst: 50
Bog: 4 veninder: et farligt kys
Genre: Krimi

No slacking, just snacking.

Update #6

Tid: 08:12
Sider læst: 50
Bog: 4 veninder: et farligt kys
Genre: Krimi

Da jeg er så heldig at have en kæreste med et godt sovehjerte, så regner jeg med at få læst et par timer nu her. Lyset er dog knap, og jeg nænner ikke at tænde det i frygt for at vække ham, så jeg må nøjes med solstrålerne der undslipper gardinet. Imens jeg har sovet, så har jeg været så heldig at være en af vinderne i den 14. time! Yay!

Update #7

Tid: 12:34
Sider læst: 70
Bog: 4 veninder: et farligt kys
Genre: Krimi

Efter en ordentlig omgang morgenmad og en god nats søvn, så er det tid til at skrue bissen på her de sidste par timer. Alt i alt har mit første readathon indtil nu været en success.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: