Tilmelding

Bedre sent end aldrig, men i dag har jeg tilmeldt mig Dewey’s read-a-thon. Som altså bliver afholdt i morgen. Sådan et event foregår præcis sådan, som det lyder. Det gælder om at bruge så meget af sin dag på at læse som overhovedet muligt og undervejs notere sine fremskridt.

I inviteres altså med indenfor i min læsehule i morgen, og så må vi se, hvor vinden bærer os hen. Jeg har ikke planlagt præcis, hvad jeg skal læse i morgen, men jeg har nogle bud.

Papertowns
Calendar Girl #7-?
The First Days
Da hun forsvandt

Kun tiden vil vise, hvordan det kommer til at gå mig, men om ikke andet, så er det vel tanken der tæller.

Deltager du i Dewey’s read-a-thon i morgen, Lørdag den 23. April 2016, så har du chancen for at vinde Codex 0, som e-bog. Der er 3 stk. på højkant og mange andre fantastiske præmier, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage, hvis man er en læsehest.

Du kan læse nærmere om eventet her:
http://www.24hourreadathon.com/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: