Endelig: Harry Potter and The Cursed Child

ItemImage

Så er den nyeste tilføjelse til min fortsat voksende samling af Harry Potter bøger på vej mod min postkasse. Mange har allerede modtaget deres kopier og op til flere har allerede slugt bogen råt. Men hvad var det nu lige at bogen handlede om? Det er ikke alle der er hardcore fans af Harry Potter, men det betyder nu ikke at man ikke kan være interesseret.

“It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three school-age children. While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.”

Selvom bogen hedder Harry Potter, så skulle den i høj grad handle om hans yngste søn Albus. Reelt set er det slet ikke en roman vi kigger på, som det var tilfældet med de forrige udgivelser. Tværtimod så er det manuskriptet, hvorpå teaterforestillinger er bygget op på. Bogen skulle derfor være let læselig og hurtig at være igennem.

Allerede få dage efter sin udgivelse, så har Harry Potter and The Cursed Child modtaget udtroligt gode anmeldelser både fra Politiken, Berlingske og mange flere. Personligt glæder jeg mig i hvert fald, til at finde dette værk i min postkasse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: