4 historier på 100 ord

Det er let at udtrykke sig når man har en ubegrænset mængde at gøre det på. Flash fiktion er derimod en genre, der er slut næsten lige så hurtigt som den startede. Det drejer sig simpelthen om at begrænse sig til et bestemt antal af ord og arbejde derfra. På den måde er man tvunget til at lade hvert eneste ord tælle. Jeg har kastet mig ud i 25 ord, hvilket er langt mindre plads end jeg havde forventet.
skaermbillede-2016-04-22-kl-22-38-03
GRIM
Jeg kunne beskrive dit ansigt med hundredevis af adjektiver, men ingen af dem ville være dækkende overfor min betagelse eller det had jeg nu føler.

KAFFE
Den glødende væske får selv de varmeste hænder til at føles kolde. Varmen viser mere omsorg for mit indre end du har gjort for nyligt. 

REGN
Dine kolde fingerspidser skærer mig så langsomt fra hinanden, at det kunne blive forvekslet med kærtegn. Jeg håber dine højrøstede venner kommer til min begravelse.

RØD
Det er farven på de faldende efterårsblade, som røgen fra din glødende cigaret danser omkring. Det er måden hvorpå vore læber mødes under en storm.

Kommentér gerne med dine egne 25 ords historier! Jeg ville elske at læse, hvad i har fundet på. Hvilket forhold har i selv til flashfiktion?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: