Interview: Harning

11205970_10206767501769117_6156035241995805832_nHvem er du?
Som selverklæret ikke-poet skulle jeg snarere beskrive mig selv som samfundsdebattør og til tider lyriker.

Bibliografi

2005 ”på græssets smaragdgrønne” (Senryudigte)

2005 ”Forældrerettigheder” (Faglitteratur)

2008 ”Buy a poem” (Interagerende digte på tøj og tasker)

2009 ”Ordløst, 119 digtere i dansk forfatterforening” (Antologi)

2015 ”Codeswitching” (Texter från en Icke-poet)

”Utmanande beteenden” (Faglitterær pjece)

”Utvärdering av arbetsmiljön i skolan AST” (Faglitterær pjece)

Div.kronikker,artikler i bl.a.: Politiken, Arbejderen, Dagens skola, Språktidningen.

Hjemmeside

Jag en ickepoet

 

Hvor kan man købe dine værker/dit værk?
Codeswitching som er den seneste kan købes såvel på papir som e-bog i stort set alle nethandler (amazon, el-giganten,cdon osv)

 

Hvor finder du inspiration til dine digte/tekster?
I verdenen omkring mig, i samfundet, i dagligdagen, i naturen.

 

Hvilke gennemgående temaer beskæftiger du dig med?Menneskerettigheder, borgerrettigheder, børn og unges rettigheder, myndigheder, – samfundet. J

 

Hvad førte til at du blev udgivet og hvilke tanker ligger der bag?
Jeg har altid skrevet, på den ene eller anden led, det der bliver publiceret bliver det fordi jeg har noget jeg gerne vil sige, dele med mig af, den første bog ”på græssets smaragdgrønne” blev udgivet fordi min ældste søn insisterede.

 

Hvilken forhindring er den største du møder, når du skriver og hvordan overkommer du den?
Disciplin. Alle kan have en tanke, en ide, en god historie, men at faktisk udøve den selvdisciplin der skal til for at fysisk sætte sig ned, skrive, renskrive, læse korrektur osv er en udfodring – jeg har vist ikke andre måder at overkomme den end stolthed.

 

Hvad er dit bedste råd til fremtidige forfattere indenfor din genre?
Det kommer an på hvad de vil have råd om. Hvordan man tjener penge? ( Gør man yderst sjældent indenfor min genre) Hvordan man bliver læst? Mund til mund metoden, sørg for at så mange som muligt læser din bog og fortæller videre om den, selv om det betyder at du må forære nogen ex væk. Hvordan man håndterer skældsord og trusler? Tag det ikke personligt og bevar en god tone selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s