Gaveregn på biblioteket

23998362_1547943385299878_487400617_o

Glædelig første søndag i advent. Jeg håber jeres pakker bliver firkantede og hårde igen i år!

Nu hvor jeg næsten lige har bestilt ferie til sommer og også i den grad trængte til et nyt pas, besluttede jeg mig for at besøge Tarup Bibliotek, for at få lavet et nyt pas og ikke mindst undgå den trælse kø hos borgerservice.  Da var det, at jeg blev distraheret af et lille fint skilt med skriften “Overraskelsespakke med 3 bøger – 10 kroner.” Jeg tænkte straks, at det var lige noget for mig, selvom jeg altid bliver uendeligt skuffet over indholdet.

Dog kunne jeg ikke dy mig, og endte da også med at købe tre pakker. Undskyldningen jeg brugte overfor mig selv var, at hvis bare én af bøgerne var gode, så havde jeg gjort en god handel og støttet mit lokale bibliotek.

Og ganske rigtigt, så lignede alle bøgerne noget skrevet til børn og ikke til unge sådan som det ellers stod skrevet på indpakningen. Ved nærmere læsning opdagede jeg dog, at mange af hovedpersonerne var omkring de tyve og bøvlede med universitetet, forhold, depressioner, identitet og vægt.

Én ting er i hvert fald sikkert. Bogdesign og ikke mindst bogtitler er i den grad blevet pænere og mere tillokkende med tiden. Mange af disse bøger ville jeg aldrig selv have taget ned fra hylden, eller have skænket så meget som et blik på bagsiden. Man skal ikke dømme en bog på omslaget, men gør vi ikke alle sammen lidt det alligevel? I kan i hvert fald se frem til en masse sjove og uventede anmeldelser efterhånden som jeg får mig kæmpet igennem denne bunke.

Vil du se hvad jeg pakkede ud fra Tarup Bibliotek?

23874305_1547943391966544_1927648927_o

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: