The Maze Runner

Mange har nok allerede set filmen, men hvor mange har egentlig læst den fantastiske bog der gør grundlag, for den utrolige fortælling om Thomas og de andre i lysningen. Bogen læste jeg kort før sommerferien, men nogle historier vil bare altid være i frisk erindring.

Den korte version af det hele er, at Thomas blandt mange andre befinder sig i midten af en labyrint. Lige så underligt som det lyder, lige så forvirrede var de mange unge mennesker da de vågner op uden hukommelse et fremmed sted. Resten må i selv læse jer til, da man med sådanne bøger let kommer til at sige for meget. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den til alle, som har en kærlighed til dystopi.

Der er action. Der er drama. Der er gåder og uforudsigelige hændelser, som holder enhver på kanten af stolen lige til sidste side. Behøver jeg at sige, at jeg er en meget stor fan af dette koncept? Det er litteratur når det er bedst.

Har i selv læst The Maze Runner? Hvad synes i om den?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: