Girl Online

Personligt er jeg vild med at se YouTubers, men da det ikke er YouTube der skal tales om, men bøger, så vil jeg springe let hen over, hvordan jeg fik fingrene i denne bog.

Plottet er set en million gange før. Vi befinder os i New York. Pige møder dreng. Dreng møder pige. De bliver plask forelsket. Twistet i denne bog er dog at vores hovedperson er en anonym blogger. Oven i så bor hun i Brighton, England. Altså er vi ude i langdistance, hvilket enhver der har prøvet det, ved kan være virkelig hårdt.

Kort fortalt er det endnu en Young Adult roman om kærlighed. Den formåede at få mig til at grine og smile, men et litterært mesterværk er ikke det første ord, som falder mig ind. Slutningen så jeg næsten komme, men alligevel formåede jeg at blive overrasket. Det var hyggelig læsning ved poolen, men leder man efter noget, der sætter hjernen på arbejde, så er det ikke denne bog, man skal gribe fat i. Ikke dets tro mindre, så fik jeg læst dens 300 sider færdig på to dage, så ringe var den bestemt ikke.

Jeg vil varmt anbefale den til enhver, der ikke rigtig kan komme i gang med at læse koncentreret eller som blot mangler noget let at komme igennem.

Synes i at en bog skal være spændende, for at være god? Har i selv læst Girl Online, og hvad tænkte i omkring den? Hvad læser i fortiden?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: