5 gode prompts til at få dig i gang

Hvis mulen hænger og fingrene bare ikke gider ramme de rigtige taster, så frygt ej. Jeg har nemlig været på jagt efter de bedste koncepter til at få skudt din næste novelle i gang. Det vigtigste ved prompts er dog, at du kun bruger dem til inspiration og derved gør hvert koncept til dit eget. Uanset hvad, så er det en sjov øvelse, som let kan fører mere med sig.

  1. “Du forstår det ikke. Jeg er her ikke for at redde din planet. Jeg er her for at ødelægge den.”
  2. En 5 måneder gammel babys brev til sin mor på mors dag
  3. En gruppe af minearbejdere rammer en dag et stort objekt af metal. Problemet er, at metallet går hele vejen rundt om jorden.
  4. En tidlig morgen finder en politimand en stak papirer. Alle er udprintede sider på wikipedia med informationer omkring et terrorangreb i byen. Der er bare det, at hændelsen først finder sted i morgen.
  5. Når du sover eksisterer verdenen ikke længere. Ikke andre mennesker. Bare dig.

 

Ender du med at skrive noget ud fra en af disse, så smid gerne en henvisning til din historie i kommentaren, så jeg kan læse med. Eller endnu bedre. Smid din historie som en kommentar.

2 Replies to “5 gode prompts til at få dig i gang”

  1. Argh! Nu har de der prompts jo givet mig idéer til andre historier mens jeg er midt i at skrive på noget andet!
    Anyway, rigtig godt indlæg, nu ved jeg i hvert fald hvad jeg vil skrive når jeg er færdig med det jeg er i gang med 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: