Beautiful Stranger af Christina Lauren

Beautiful Stranger er en selvstændig fortsættelse til romanen Beautiful Bastard, som det anbefales at man læser først.

beautiful-stranger-463269

“En charmerende engelsk playboy. En kvinde der er klar til at overskride alle grænser. En hemmelig affære i technicolor. Andet bind i Beautiful Bastard-serien. Sara er flyttet til New York for at komme sig over sin utro eks, og nu er hun på udkig efter lidt uforpligtende sjov. Så da hun møder en uimodståelig og sexet englænder på en natklub, skulle det egentlig bare være for en enkelt nat. Men han får hende til at smide hæmningerne på en måde, hun aldrig havde drømt om, og snart er han ikke længere et flygtigt møde, men hendes Beautiful Stranger. Alle ved, at Max nedlægger kvinder på stribe, men det betyder ikke, at nogen af dem nogensinde er blevet hængende. Først med Sara – og de vilde billeder hun får ham til at tage af hende — begynder han at overveje, om der måske kunne være én for ham uden for soveværelset. Deres uimodståelige, hæmningsløse begær gør dem ude af stand til at modstå hinanden, også på steder hvor de så nemt som ingenting kunne opdages. Men for Sara er det at blive opdaget ikke nær så skræmmende som at lade Max komme helt tæt på.”

Beautiful Stranger lever op til sit navn og sin forgænger, da det er en kærlighedshistorie med et tyndt plot, som dog alligevel kan anbefales til hyggelig sommerlæsning eller til de dage, hvor man ikke magter en hjernevridende roman. Sproget er hverken imponerende eller stuerent, men forventningerne til denne type bøger er sjældent høje og derfor bliver man heller ikke skuffet.

Slutningen er det mest medrivende ved bogen, uden at spoile noget, eftersom nøgenbilleder, ufrivillig deling af disse og ikke mindst mediernes troværdighed er meget aktuelle emner. Dette er dog det eneste tidspunkt, hvor romanen virkelig griber læseren. Ikke mindre er det en god roman at slappe af med.

Kan du ikke få nok af Max og Sara, så findes der også en kortere efterfølger, om et vildt polterabend i Las Vegas, kaldet Beautiful Babe eller Beautiful Bombshell alt efter udgaven, som du kan købe her. Hvorfor de ikke hedder det samme kan jeg ganske enkelt ikke lure, men intet tyder på at de skulle  være forskellige fra hinanden.

Køb bogen eller hele serien her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: