Føler du dig inspireret?

Inspiration er i sandhed en forunderlig ting. Du får en idé og brænder så meget for den, at den giver dig en helt særlig følelse af helhed inden i. Men lige så hurtigt som den kommer, lige så hurtigt kan den forsvinde. Det er vigtigt at holde denne flamme ved lige, hvis man vil færdiggøre sit projekt. Om så det er en bog, en kjole eller en idé til aftensmaden. Dog er det ikke altid lige let, så derfor har jeg samle nogle råd, der hjælper mig, med at holde fokus og ilden ved lige.

Slip ikke tanken
Skriv den eventuelt ned for at du bedre kan huske den. Lad være med at stresse over din inspiration, men lad dig i stedet opsluge af den.

Begynd
Er man begyndt, så er man tættere på at afslutte projektet end man skulle tro. Lad være med at udskyde det. Tag ved imens lysten er der.

Genopsøg kilden
Er du ved at miste gejsten, så prøv at lev dig tilbage i det øjeblik, hvor idéen var det eneste der betød noget. Find det billede på nettet der gav dig idéen og husk hvorfor, den var fantastisk i første omgang. Lev dig ind i øjeblikket på stranden, hvor du følte dig uendelig.

Hvad gør i for at holde ved inspirationen? Har i andre metoder?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: