Bogforum 2017 haul

De sociale medier bugner med BogForum i form af billeder, interviews, tilbud og meget andet. Derfor vil jeg holde det så kort som overhovedet muligt.

Med mig hjem fik jeg i år:
De 4 bøger i Off Campus serien af Elle Kennedy
Tusinde etager, samt Blændende Højder af Katharine McGee
En signering af mit eksemplar af Exilium 2: Glasmuren af Linette Harpsøe.
En goodiebag fra Horsens Krimimesse
Bogmærke og notesbog fra Skriveværkstedet
“Hej smukke, vil du se min bogreol?” net
En skøn notesbog fra paperblanks med antikt look.
Bogmærker fra Plusbog og Gyldendal
Postkort med citater fra LOVEBOOKS
Forskellige litteraturudgivelser, programmer og andre brochurer.

Nåede du ikke til BogForum i år, så er der altid næste år. Om ikke andet er det en fantastisk og utrolig hyggelig oplevelse for enhver bog-elsker. I år savnede jeg en del YA-litteratur, samt forfattere. I hvert fald fremstod mængden sparsomt og udvalget af bøger skulle man søge en smule efter. Personligt var jeg utroligt skuffet over LOVEBOOKS og CarlsenPuls standen, da udvalget var utroligt minimalt. I fremtiden kunne det være super fedt med flere engelske bøger og ikke mindst forfattere på samme måde som det var tilfældet sidste år. Du kan læse om min oplevelse med BogForum 2016 her eller mit indledende indlæg til BogForum 2017 her. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: