Det utænkelige

Som forfatter er noget af det vigtigste at bringe en historie, der kommer drager læseren med sig. Det går ikke, hvis man allerede på første side ved hvem morderen er eller hvem der bliver kæreste på side 200. Som læser har man nogle forventninger til en bog, men disse kan sagtens trodses, hvis det bliver gjort med måde.

De fleste af os kender nok Game of Thrones. Hvad gør serien så populær? Foruden flotte skuespillere, vold og passion, så er et dragende element den uforudsigelighed der følger med. Bedst som du tror, at du ved hvem der er hovedpersonen, så er personen hovedløs.

Det går dog ikke kun ud på drab. Det er her du får mulighed for at røre dine læsere til tåre. Spørg dig selv som forfatter, hvilken karakter der har det lidt for komfortabelt. Er det hovedpersonens sidekick, der forråder nationen? Er det hovedpersonen selv, der er morderen i sidste ende?

Det handler om at ramme læseren hvor det gør mest ondt; i hjertet. Dette gøres ved at tilføre en elsket karakter smerte eller mørke. Foruden at være hjerteknusende, så er dette også med til at gøre dine personager mere naturlige og menneskelige.

Slå dig løs og tænk ud af boksen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: