Will Greyson, Will Greyson

Jeg kan varmt anbefale Will Greyson, Will Greyson af John Green og David Levithan. Jeg gætter på, at mange af jer, allerede har hørt om denne bog og måske endda allerede har læst den for længst. Hvis ikke, så kan i komme i gang nu.

Inden jeg åbnede bogen forventede jeg endnu en triviel romance. Til min glæde blev jeg overrasket. Green og Levithan har formået at skrive en historie sammen om to teenage drenge, hvis veje krydses tilfældigt. Dette er ikke blot en bog om hjerte sorger. Det er en bog om håb, ansvar og hvad det vil sige, at blive ældre. Den tager fat i alle de svære ting, som medierne tit glemmer. Vores værste fjende er nemlig ikke de bidske russere eller tyskerne på lur bag grænserne. Det er ikke dem der begrænser os. Det er de tanker vi har om os selv, og hvordan vi vælger at håndtere det.

Bogen var uden tvivl hjertevarmende og inspirerende. Mod slutningen fældede jeg en lille tåre. De bedste tårer er dog dem, hvor man ikke ved om det er af medlidenhed eller fordi man kan reflektere hele situationen over i sit eget liv. Det er sjældent jeg finder en bog, hvor jeg kan sidde hele vejen og tænke; “Det her, det er mig.”

Da jeg lukkede bogen, var det med en fornemmelse af, at der nu manglede noget i mit liv. Enhver der elsker serier, bøger e.l. ved at det kun er de bedste historier, der efterlader sådan et hul.

Har du selv et tomt hul efter en bog, som du prøver at fylde for tiden? Hvad læser du? Hvad er din mening om månedens bog?

One Reply to “Will Greyson, Will Greyson”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: